Current Schedule

YOGA REFINE  (4th Floor, 17 Yun Ping Rd, Causeway Bay)
Sunday 11:15am - 12:15pm (60 min) • Hatha Level 1
Monday 8:15pm - 9-15pm (60 min) • Vinyasa Level 1
Friday 10:30am - 11:30pm (60 min) • Morning Flow

Tuesday May 22 (public holiday) 9:00am - 11:00am (120 min) • Intensive Morning Practice

LEMON DROP STUDIO (37 Cadogan St, Sai Wan)
Monday 7:15am - 8:15am (60 min) • Hatha Level 1
Thursday 8:30pm - 9:30pm (60 min) • Restorative

TOPFIT (3rd Floor, The Wellington, 198 Wellington Street, Central)
Monday 9:00am - 10:00am (60 min) • Hatha Level 1
Tuesday 6:00pm - 7:00pm, 7:00pm - 8:00pm, 8:00pm - 9:00pm (60 min) • Hatha Level 1
Wednesday 5:00pm - 6:00pm, 8:30pm - 9:30pm (60 min) • Hatha Level 1
Thursday 3:00pm - 4:00pm, 4:00pm - 5:00pm, 5:00pm - 6:00pm (60 min) • Hatha Level 1
Friday 1:00pm - 2:00pm (60 min) • Hatha Level 1
             

Upcoming Workshops

Foundation to Flight Handstand & Arm Balancing Workshop with Edward Liu
(HONG KONG)

May 26 • 4:30pm - 6:30pm (120 min)
May 27 • 4:15pm - 6:15pm  (120 min)

Past Workshops

Foundation to Flight Handstand Workshop with Lawrence Pradhan & Edward Liu
(HONG KONG)

April 8 - Blueprints of Breath
April 15 - The Play of Softness & Strength
April 22 - Takeoff to Flight

10:30am - 12:30pm
6/F, Wong Chung Ming Commercial House, 16 Wyndham Street, Central
Email to sign up